Nieuw op detijdvanjeleven: Test ‘Welk pensioentype ben jij?’

Vanaf dinsdag 5 september staat op detijdvanjeleven een test om in vijf vragen te ontdekken welk pensioentype je bent. De test levert interessante extra informatie over de deelnemers op die zich lenen voor een persbericht over jongeren en pensioen richting de media. Maar het voornaamste doel is het verzamelen van e-mailadressen voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief willen we het onderwerp pensioen dichterbij de belevingswereld van jongeren brengen.

Hoe werkt het?
Na het doorlopen van de vijf vragen weet de bezoeker welk pensioentype hij is: de levensgenieter (pensioenonbewust), de uitsteller, de twijfelaar of de planner (pensioenbewust). Het e-mailadres moet ingevuld worden om meer informatie en passende tips te ontvangen en om kans te maken op de prijs: ‘een dagje met pensioen’.

Van ieder pensioentype wordt één winnaar geselecteerd. Deze vier winnaars gaan onder leiding van een host een dagje met pensioen. De host stelt prikkelende vragen over later, zodat het pensioenbewustzijn groeit en een goed gevoel ontstaat over het goede pensioenstelsel dat we in Nederland hebben. Het dagje met pensioen wordt vastgelegd in een filmpje dat na afloop op detijdvanjeleven wordt geplaatst.

Wilt u de pensioentype-test delen?
Heel graag! Hier vindt u een aankondiging met afbeelding en link die u kunt gebruiken. Let op: de test is specifiek bedoeld voor de doelgroep van detijdvanjeleven: 25-35 jarigen.

Als u vragen heeft dan kunt u contact opnemen met Marleen Buijsman, of 070-76 20 219. Zij hoort het ook graag als u naar de test heeft verwezen.