Shaktie Rambaran Mishre gestart als nieuwe voorzitter Pensioenfederatie

Mr. drs. Shaktie Rambaran Mishre (1980) is gestart als bestuursvoorzitter van de Pensioenfederatie, de belangenbehartiger van de Nederlandse pensioenfondsen. Zij volgt Kick van der Pol op die tijdens de algemene ledenvergadering vanmiddag de voorzittershamer aan haar overdroeg.

Kick-Shaktie

In haar inwerkperiode vanaf september 2018 heeft zij kennis gemaakt met de leden en stakeholders van de Pensioenfederatie. "De afgelopen maanden sprak ik verschillende fondsbestuurders. Zo divers als de fondsen zijn, zo eensluidend is hun ambitie: een goed en eerlijk pensioen voor de deelnemers. Onze belangrijkste opdracht is deze ambitie omzetten naar meer vertrouwen van deelnemers en maatschappij."

Rambaran Mishre heeft ruime ervaring in de financiële sector en heeft een groot netwerk bij vermogensbeheerders, pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, verzekeraars, banken, en toezichthouders AFM en DNB. "Ik vind de pensioensector een interessante sector. De maatschappelijke relevantie is groot. Veel van mijn inhoudelijke vakgebieden komen samen in deze rol. Van governance, risicomanagement en compliance tot duurzaamheid, cultuur en gedrag."

Sinds 2015 werkt Rambaran Mishre als zelfstandig bestuursadviseur en docent. Zij werkte daarvoor ruim 10 jaar bij KPMG en zat in de Raad voor het openbaar bestuur. Rambaran Mishre is naast voorzitter van de Pensioenfederatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en vicevoorzitter van de RvC van Univé Zuid-Holland.

Een portretfoto van Shaktie Rambaran Mishre is hier te downloaden.