Nieuwe trend gelanceerd op detijdvanjeleven.nl

Op 11 januari is een nieuwe trend gelanceerd op detijdvanjeleven.nl: 'Er valt steeds meer te kiezen'. De trend wordt, net als de andere drie trends, ingeleid door een filmpje.

_gvf9030

De kern van de nieuwe trend is als volgt:
Vroeger was er niet zoveel te kiezen. Tegenwoordig is dat wel anders. Alles kan en alles mag. Je bepaalt zelf wat je koopt, wie je date, waar je wilt werken en wanneer je wilt werken. Er valt steeds meer te kiezen. Gelukkig hoef je voor sommige dingen nu nog even niet te kiezen. Zoals voor je pensioen. Af en toe de voortgang checken is voldoende. Zo weet je wat je later kunt verwachten en kom je later niet voor verrassingen te staan.

Op detijdvanjeleven.nl wordt verteld wat goed is om te weten en wat goed is om nu te doen voor jouw pensioen. Alle tips zijn gericht op het inkomen voor later. Zo wil de Pensioenfederatie bijdragen aan meer pensioenbewustzijn bij jonge Nederlanders.

Doelstelling campagne detijdvanjeleven.nl
Detijdvanjeleven.nl is een website gericht op de doelgroep 25- tot 35-jarigen. Het doel van de site is om de boodschap ‘Ja, er is voor jou later nog pensioen’ over te brengen. Dit gebeurt door het onder de aandacht brengen van trends en life events die invloed hebben op het pensioen.

U kunt de nieuwe trendpagina hier bekijken.