18 maart - Platform Talks - Invest-NL over Blended Finance

De Nederlandse economie staat voor een aantal grote transities die nodig zijn om de stap naar een duurzame en innovatieve samenleving te kunnen maken. Het huidig instrumentarium en investeringsmandaten zijn niet altijd voldoende om belangrijke maatschappelijke meerwaarde projecten tot financiering te brengen.

Invest-NL ziet daarom voor de grote maatschappelijke transitie een belangrijke rol weggelegd voor blended finance: een financieringsstructuur waarin subsidies, garanties, (niet-)marktconforme investeringen en zachte leningen samen de financieringskloof dichten.

Benieuwd wat blended finance inhoudt en wanneer en hoe dit het verschil kan maken? Kom dan naar deze Platform Talks. Dolores de Rooij, Senior Business Development Manager Blended Financing bij Invest-NL, vertelt je er meer over!

Wil je alvast meer lezen? Check dan Wat is blended finance? | Invest-NL.

Platform Talks is een initiatief van het Platform voor Duurzame Financiering. Dit webinar is de vierde sessie in deze serie met presentaties over onderwerpen rond duurzame financiering, voor en door organisaties die zijn aangesloten bij het Platform: financiële sector, overheid en toezichthouders. Meer weten, of heb je een suggestie voor een volgende ‘Platform Talk’? Neem dan contact op met het Platform secretariaat.

Locatie: